Smartphone-urile uluitoare pe care le va aduce viitorul

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 12:07
1405 citiri
Smartphone-urile uluitoare pe care le va aduce viitorul
Foto: news.com.au

Utilizatorii care cred ca tehnologia din domeniul telefoniei mobile a atins apogeul trebuie sa se mai gandeasca. Ceea ce vor putea face smartphone-urile care vor iesi pe piata in viitor este pur si simplu uluitor.

Aceste gadgeturi vor ajunge sa controleze tot mai mult viata celor care le folosesc. Oamenii de stiinta lucreaza la numeroase tehnologii care vor aduce schimbari radicale in acest sector, se arata intr-un articol news.com.au.

1-2 ani

Smartphone-urile vor deveni mult mai rezistente decat au fost si sunt acum. Cele care rezista la apa au inceput sa fie tot mai numeroase, tendinta urmand dorinta exprimata de utilizatori.

Ecranul este si el un element tot mai performant, rezistand la zgarieturi si socuri. Telefoanele care revin la forma initiala cand sunt indoite vor castiga tot mai mult teren pe piata de profil.

Telefoanele modulare sunt in plina dezvoltare, ele permitand inlocuirea oricarei componente, in functie de buget. Mai multi producatori au deja numeroase ...citeste mai departe despre "Smartphone-urile uluitoare pe care le va aduce viitorul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone tehnologie viitor, #sistem operare smartphone, #tehnologie inventii telefoane, #viitor smartphone , #Stiri Internet