Smartphone-urile prind la romani. In 2 ani, mobile-ul va fi fenomen national

Vineri, 20 Mai 2011, ora 20:30
1902 citiri
Smartphone-urile prind la romani. In 2 ani, mobile-ul va fi fenomen national

"Asistam la o revolutie in lumea <<mobile>> data atat de prezenta smartphone-urilor cat si de penetrarea telefoniei mobile in Romania, care este de 130% in acest moment. Este o chestiune de timp si nu cred ca va dura mai mult de 2 ani pana cand <<mobile-ul>> va deveni un adevarat fenomen national in Romania, asa cum este si in alte tari", a declarat pentru 3idei.ro, Cristian Manafu, managing partner Evensys.

Potrivit lui Cristian Manafu, lumea traieste o revolutie "mobile" data atat de utilizarea smartphone-urilor cat si de penetrarea foarte mare a telefoniei mobile in Romania, care este de 130% in acest moment.

Utilizarea masiva a acestor telefoane inteligente creste utilizarea serviciilor online care sunt accesate de pe telefonul mobil, creste utilizarea divertismentului, a jocului si chiar a comunicarii intre branduri si consumatori.

Potrivit lui Manafu, in zonele urbane mari, tot ce tine de mobile internet, aplicatii si smartphones sunt cunoscute.

"Este o chestiune de timp si nu cred ca va dura mai mult de 2 ani pana cand "mobile-ul" va deveni un adevarat fenomen national in Romania, asa cum este si in alte tari", a precizat Cristian Manafu pentru 3idei.ro.

In ceea ce priveste campaniile de mobile marketing, Manafu spune ca acestea sunt foarte eficiente pentru ca ii trimiti publicului tinta direct pe telefonul mobil un sms sau comunici direct pe telefon si poti vedea rata de raspuns.

"Mai mult ii poti face sa aiba acel <<call to action>>, sa dea un click, sa dea un telefon direct din mesajul publicitar.

Campaniile de mobile marketing au o putere de targetare foarte directa si poti masura raspunsul foarte bine. Stii exact din cati ai targetat cati ti-au raspuns", a mai declarat acesta pentru 3idei.ro.

In opinia sa, iPhone-ul a pornit revolutia. In acest moment gloria nu apartine doar iPhone-ului ci tuturor jucatorilor de pe piata.

Vezi video pe 3idei.ro

#branduri, #campanie mobile marketing, #cristian manafu, #iphone, #mobile marketing, #revolutie mobile, #smartphone, #sms , #Stiri Internet