Siveco Romania furnizeaza servicii IT pentru CE

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 16:54
1515 citiri

Consortiul format din companiile Siveco Romania, Reggiani (Italia) si Artemis (Luxemburg) va furniza servicii de dezvoltare software si mentenanta portalului de cercetare al Comisiei Europene CORDIS, pentru o perioada de pana la 4 ani, in cadrul a doua contracte-cadru, bugetul fiind de 7,8 mil. euro, precizeaza NewsIn.

"In realizarea acestor contracte, Siveco Romania se bazeaza pe experienta acumulata de-a lungul a peste 18 ani de activitate in proiecte implementate in zona de eGovernment, eBusiness, educatie, sanatate, sistemul vamal, pentru organizatii publice sau private din Germania, Belgia, Franta, USA, Israel, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Moldova, Maroc, Azerbaijan, Liban, Bulgaria, Turcia sau Italia", se arata intr-un comunicat al liderului local de productie software.

CORDIS este portalul cercetarii europene si dezvoltarii de programe-cadru.

Portalul faciliteaza participarea la activitatile de cercetare europene, fiind sursa oficiala de informare pentru cererile de oferte lansate in cadrul celui de-al 7-lea Program Cadru pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si activitati demonstrative.

De asemenea, portalul urmareste imbunatatirea exploatarii rezultatelor cercetarii, punand accentul pe sectoarele vitale pentru competitivitatea europeana, si promovarea cunostintelor dobandite, stimuland performantele companiilor in domeniul inovarii si facilitand recunoasterea publica a noilor tehnologii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#siveco, #servicii IT, #comisia europeana, #software , #Stiri Internet