SIVECO Romania a lansat Modulul de Management Financiar al Proiectelor

Vineri, 17 Septembrie 2010, ora 13:12
1705 citiri
SIVECO Romania a lansat Modulul de Management Financiar al Proiectelor

SIVECO Romania a lansat Modulul de Management Financiar al Proiectelor, care vine in sprijinul institutiilor care acceseaza curent fonduri structurale si care trebuie sa respecte rigorile impuse de finantatori, a anuntat vineri compania, informeaza NewsIn.

Modulul se bazeaza pe componentele SIVECO Applications 2011, solutia de gestiune a afacerilor a companiei SIVECO Romania, si se adreseaza organizatiilor care deruleaza proiecte finantate din fonduri europene, indiferent daca au implementat sau nu sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011.

"Modulul gestioneaza fluxul de inregistrare, prelucrare si raportare a proiectelor contractate. Aceasta inseamna inregistrarea tuturor informatiilor privind derularea proiectului in timp real si accesul la acestea, inregistrarea proiectelor pe un flux unic de prelucrare a datelor, realizarea raportarilor privind stadiul fiecarui proiect, generarea de rapoarte conform legislatiei in domeniul acordarii fondurilor structurale, si anume: Cererea de rambursare, Raportul tehnico-financiar, Evidenta cheltuielilor, Graficul estimativ privind depunerea cererilor de rambursare, posibilitatea dezvoltarii de noi rapoarte pe parcursul derularii proiectului", se arata in comunicat.

Totodata, modulul interactioneaza cu mai multe componente SIVECO Applications 2011, cum ar fi Componenta Managementul Contractelor, Componenta Managementul Achizitiilor, Componenta Managementul Salarizarii, Componenta Managementul Financiar Contabil, Componenta Managementul Mijloacelor Fixe si al Obiectelor de Inventar, Componenta Managementul Bugetelor. In functie de complexitatea proiectului, sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011 permite utilizarea tuturor componentelor.

"Modulul de Management Financiar al Proiectelor vine in sprijinul organizatiilor neguvernamentale, companiilor private, institutiilor publice eligibile pentru finantarile structurale si in special al coordonatorilor de proiecte si al personalului cu responsabilitati in realizarea si managementul financiar al proiectelor", a declarat directorul SIVECO Applications 2011, dinn cadrul SIVECO Romania, Lacramioara Barseti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

# siveco management financiar proiecte , #Stiri Internet