Siri e pe duca, traiasca Viv! Noul asistent virtual pentru iPhone e mai destept si face sarcini mai complexe (Video)

Marti, 10 Mai 2016, ora 10:50
1102 citiri
Siri e pe duca, traiasca Viv! Noul asistent virtual pentru iPhone e mai destept si face sarcini mai complexe (Video)
Foto: YouTube/TechCrunch

Pentru Siri, asistentul vocal al iPhone-urilor si iPad-urilor create de Apple, perioada de glorie a apus. In curand, va fi inlocuit de un nou software capabil sa faca mai multe.

Dag Kittlaus si Adam Cheyer, cei care s-au ocupat de inteligenta artificiala pe care se bazeaza Siri, au dezvaluit noua lor creatie, transmite The Verge.

E vorba de Viv, un asistent virtual imbunatatit, la care s-a lucrat in ultimii patru ani.

Scopul echipei a fost sa dezvolte o versiune superioara Siri, care sa conecteze mai multe servicii intre ele, pentru ca utilizatorul de iPhone sau iPad sa poata faca mai multe lucruri decat sa obtina raspunsuri la un numar limitat de intrebari, sa caute pe Internet sau sa apeleze contactele din agenda.

Si asa s-a nascut Viv. In timpul prezentarii de luni, ce a durat 20 de minute, noul asistent virtual a dus la capat cerinte complexe, cum ar fi rezervari la hoteluri sau comenzi de flori.

"Ganditi-va la o singura platforma, deschisa tuturor serviciilor, ...citeste mai departe despre "Siri e pe duca, traiasca Viv! Noul asistent virtual pentru iPhone e mai destept si face sarcini mai complexe (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Viv asistent virtual iPhone, #Viv asistent virtual Apple, #nou asistent virtual iPhone , #Stiri Internet