Si-au lasat joburile pentru a porni o afacere pe Net: Moldovenii care ajung in Silicon Valley - Interviu

Joi, 02 Iunie 2016, ora 07:27
2207 citiri
Si-au lasat joburile pentru a porni o afacere pe Net: Moldovenii care ajung in Silicon Valley - Interviu
Foto: Planable

Patru tineri si-au lasat joburile din Republica Moldova pentru a veni la Cluj-Napoca ca sa-si dezvolte o afacere pe Internet. Decizia a fost una inspirata, deoarece in curand vor merge in SUA pentru a atrage investitori din Silicon Valley.

Ei au dezvoltat o platforma online, numita Planable, prin care pot fi create campanii de promovare pe retelele de socializare, pe care le poti gestiona foarte usor, indiferent de numarul lor.

Un alt punct forte este ca poti colabora si discuta cu clientii tot pe platforma, astfel ca se asigura un canal de comunicare eficient. Proiectul lor a fost realizat prin intermediul Spherik Accelerator, un program international dedicat antreprenorilor aflati la inceput de drum.

Cei patru tineri moldoveni au castigat de curand o competitie dedicata startup-urilor din cadrul evenimentului Techsylvania, la care au participat peste 100 de proiecte din 15 tari din regiune.

Marele premiu este o excursie in Silicon Valley, unde vor avea ocazia sa cunoasca ...citeste mai departe despre "Si-au lasat joburile pentru a porni o afacere pe Net: Moldovenii care ajung in Silicon Valley - Interviu" pe Ziare.com

#afaceri moldoveni Silicon Valley, #companie moldoveni Silicon Valley, #platforma Cluj Silicon Valley, #companie Cluj Silicon Valley , #Stiri Internet