Si-au distrus telefoanele iPhone 7 noi-noute, dupa ce au incercat sa-si faca singuri gaura pentru casti cu bormasina, cum au vazut pe YouTube (Video)

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 19:29
1153 citiri
Si-au distrus telefoanele iPhone 7 noi-noute, dupa ce au incercat sa-si faca singuri gaura pentru casti cu bormasina, cum au vazut pe YouTube (Video)
Foto: Apple

O farsa postata pe Internet le-a venit de hac unor posesori de iPhone 7. Ei nu s-au prins ca videoclipul in care erau sfatuiti sa-si dea gaura cu bormasina in telefon pentru a face loc mufei pentru casti era, de fapt, o gluma. Si uite-asa au aruncat pe fereastra peste 700 de euro.

TechRax este un canal de YouTube care contine tot felul de filmulete trasnite, in care sunt prezentate tot felul de experimente cu gadget-uri.

Insa foarte des situatiile sunt luate in ras. Asa cum este si cazul clipului in care posesorii de iPhone 7 sunt sfatuiti sa-si dea gaura cu bormasina pentru a-si face singuri jack-ul pentru casti.

Unii utilizatori naivi au urmat sfaturile prezentate in materialul video si si-au distrus telefoanele noi-noute, transmite Daily Mail.

"Am incercat metoda asta si m-am ales cu un ecran distrus, care nu mai merge. Am comis cea mai mare eroare din viata mea", a scris o persoana la sectiunea de comentarii a ...citeste mai departe despre "Si-au distrus telefoanele iPhone 7 noi-noute, dupa ce au incercat sa-si faca singuri gaura pentru casti cu bormasina, cum au vazut pe YouTube (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone 7 dau gaura bormasina, #iPhone 7 bormasina, #iPhone 7 dat gaura casti, #farsa iphone 7 , #Stiri Internet