Sfarsitul unei ere: A disparut clasicul Yahoo Messenger

Vineri, 02 Septembrie 2016, ora 10:42
3471 citiri
Sfarsitul unei ere: A disparut clasicul Yahoo Messenger
Foto: Yahoo

Clasicul Yahoo Messenger, asa cum il stim, nu mai functioneaza incepand de joi seara. Pot fi insa folosite versiunile noi si imbunatatite ale serviciului de chat. Acestea nu i-au impresionat insa pe melancolici.

Iata ca, dupa 18 ani, a venit momentul sa ne despartim de dreptunghiul colorat care ne-a adus mai aproape de alti oameni.

Yahoo a anuntat inca de la sfarsitul anului trecut ca va renunta la clasicul Messenger (versiunea pentru desktop - n.red.), cand a lansat o aplicatie de chat pentru smartphone.

Aceasta a incercat sa impresioneze utilizatorii printr-un design placut si vesel, dar si prin unele functii interesante, printre care se numara posibilitatea de a trimite GIF-uri sau de a sterge un mesaj dupa ce l-ai trimis.

Insa internautii nu au fost atrasi de aplicatie. Ba din contra, se pare ca o displac profund, daca e sa ne luam dupa recenziile din magazinul App Store: media notelor lasate de utilizatori este de 2,1 dintr-un total de 5.

Compania nu s-a lasat ...citeste mai departe despre "Sfarsitul unei ere: A disparut clasicul Yahoo Messenger" pe Ziare.com

#Yahoo Messenger clasic disparut, #clasicul Yahoo Messenger nu merge, #Yahoo Messenger nou , #Stiri Internet