Separarea de smartphone duce la anxietate - sfatul oamenilor de stiinta

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 18:37
1097 citiri
Separarea de smartphone duce la anxietate - sfatul oamenilor de stiinta

Smartphone-urile au devenit o parte importanta din viata noastra. Atat de importanta, incat un studiu recent a aratat ca utilizatorii de iPhone care nu pot raspunde la telefon pot suferi de "anxietate psihologica" si "performante cognitive slabe".

La studiul demunit "The Extended iSelf: The Impact of iPhone Separation on Cognition, Emotion, and Physiology", publicat recent intr-o revista de specialitate, au participat 40 de utilizatori de iPhone, potrivit The Telegraph.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Missouri au justificat de ce au ales sa cerceteze comportamentul utilizatorilor de iPhone si nu pe cel al utilizatorilor altor tipuri de smartphone. "iPhone-urile au fost selectate, pentru ca este usor sa dezactivezi modul silentios al telefonului".

Participantilor la studiu li s-a cerut sa stea intr-un birou si sa faca un puzzle, in timp ce aveau telefonul la ei. In urmatoarea etapa a studiului, participantilor ...citeste mai departe despre "Separarea de smartphone duce la anxietate - sfatul oamenilor de stiinta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anxietate separare telefon mobil, #smarphone mod silentios , #Stiri Internet