Seful Google avertizeaza: Cea mai mare amenintare pentru omenire in urmatorii 20 de ani

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 08:26
2567 citiri
Seful Google avertizeaza: Cea mai mare amenintare pentru omenire in urmatorii 20 de ani

Numeroase locuri de munca ce pareau odata la adapost de impactul automatizarii risca sa dispara in contextul avansului tehnologic constant, avertizeaza presedintele executiv al Google, Eric Schmidt.

Accelerarea inovarii in domeniul tehnologic este responsabila pentru cea mai mare problema cu care omenirea se va confrunta in urmatorii 20-30 de ani, a spus cel care conduce o companie de referinta din industria IT, intr-o conferinta sustinuta la Forumul Economic Mondial din statiunea elvetiana Davos, relateaza Financial Times, preluata de CNBC.

"Se deruleaza o cursa intre calculatoare si oameni, iar oamenii trebuie sa castige. Cu siguranta sunt de aceasta parte. In aceasta lupta, este foarte important sa gasim lucrurile la care oamenii sunt cu adevarar buni", a sustinut Schmidt.

Mai multi economisti au avertizat ca raspandirea tehnologiei informatiei incepe sa aiba un impact mai puternic decat in perioadele anterioare de schimbari tehnologice si ar putea avea efecte permanente la ...citeste mai departe despre "Seful Google avertizeaza: Cea mai mare amenintare pentru omenire in urmatorii 20 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tehnologie disparitie joburi, #oameni masini locuri munca, #amenintari locuri de munca , #Stiri Internet