Se pregateste un telefon care te face sa uiti de iPhone

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 19:41
947 citiri
Se pregateste un telefon care te face sa uiti de iPhone

Mai multe companii creatoare de gadgeturi s-au apucat de telefoane mobile in ultimii ani, dar Razer Phone al celor de la Razer ar putea fi cel mai bun.

Razer Phone a fost subiectul multor speculatii in ultimele luni, iar teaserele oficiale nu au facut decat sa alimenteze si mai multe interesul internautilor.

Telefonul ar putea fi unul dintre singurele promovate ca fiind pentru gaming, iar daca specificatiile de mai jos se confirma, are mari sanse sa depaseaca performanta celui mai nou iPhone sau Samsung Galaxy Note.

Specificatiile complete ale Razer Phone au fost publicate din greseala in urma cu cateva zile de catre un operator britanic. Pagina cu detaliile tehnice poate fi in continuare accesata din cache-ul Google, dar a disparut de pe site-ul original.

In orice caz, informatiile par a fi autentice si reprezinta o confirmare suplimentara a faptului ca nu mai avem mult de asteptat pana va ajunge in magazine.

Vezi ce are special cel mai tare rival pentru iPhone! ...citeste mai departe despre "Se pregateste un telefon care te face sa uiti de iPhone" pe Ziare.com

#Razer Phone specificatii , #Stiri Internet