Schimbare importantă operată la noile iphone-uri. Cu ce vor apărea pe piață

Luni, 29 Mai 2023, ora 17:05
357 citiri
Schimbare importantă operată la noile iphone-uri. Cu ce vor apărea pe piață
Noile iphone apar in septembrie FOTO facebook

MacRumors, publicaţie specializată în tot ceea ce înseamnă Apple, a intrat în posesia unor prototipuri ale celor patru modele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15.

Prototipurile, deşi nu sunt funcţionale, reuşesc să demonstreze abordarea pe care Apple a ales-o în cazul acestei serii în ceea ce priveşte exteriorul telefoanelor pe care le va lansa anul acesta.

Cel mai important lucru pe care aceste prototipuri reuşesc să-l confirme este existenţa portului USB-C, ceea ce înseamnă că vor avea porturi de încărcare similare cu restul telefoanelor.

Se pare că vor exista unele diferenţe în ceea ce priveşte implementarea USB-C. Modelele mai scumpe vor beneficia de o conexiune de date mai rapid, însă, important este că toate versiunile se vor încărca folosind răspânditul standard USB-C.

În rest, cu excepţia rotunjirii mai pronunţate a marginilor, deosebirile de design dintre iPhone 15 şi seria de anul trecut sunt foarte mici, ceea ce arată că noua serie va fi update minor.

Ca în fiecare an, Apple îşi va prezenta noile iPhone-uri în luna septembrie. ...citeste mai departe despre "Schimbare importantă operată la noile iphone-uri. Cu ce vor apărea pe piață" pe Ziare.com

#iphone, #aparitie, #porturi, #USB, #incarcare , #Stiri Internet