Scandal de spionaj: Ce s-a intamplat cu SUA si companiile sale dupa deconspirare

Duminica, 03 August 2014, ora 13:40
1152 citiri
Scandal de spionaj: Ce s-a intamplat cu SUA si companiile sale dupa deconspirare

Impactul dezvaluirilor facute de Edward Snowden cu privire la extinsele operatiuni de spionaj ale NSA asupra intereselor SUA este analizat intr-un nou raport, realizat de organizatia neguvernamentala New America Foundation.

Autorii studiului arata ca erodarea increderii ce a urmat actiunilor fostului consultant al Agentiei Nationale de Securitate (NSA) are consecinte serioase asupra companiilor americane din domeniul tehnologiei si submineaza credibilitatea SUA in lume, scrie Wall Street Journal.

Raportul mentioneaza un studiu din 2013 al Information Technology&Innovation Foundation, care a aratat ca dezvaluirile ar putea costa industria americana de cloud computing intre 22 si 180 de miliarde de dolari pana in 2016.

Rusia cere Apple codul sursa al programelor sale, de teama spionajului

De asemenea, este citat un sondaj mai recent efectuat in randul a 300 de multinationale britanice si canadiene, care a relevat ca un sfert dintre respondenti isi tranfera datele in afara ...citeste mai departe despre "Scandal de spionaj: Ce s-a intamplat cu SUA si companiile sale dupa deconspirare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Snowden impact companii SUA, #companii SUA spionaj NSA, #consecinte spionaj NSA , #Stiri Internet