Satul de amenzi de parcare, un tanar a creat un robot avocat care ii ajuta gratuit pe cei nedreptatiti

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 20:03
967 citiri
Satul de amenzi de parcare, un tanar a creat un robot avocat care ii ajuta gratuit pe cei nedreptatiti
Foto: Joshua Browder via Huffington Post

Un tanar din Marea Britanie a creat un robot-avocat care ii ajuta pe britanici, gratuit, sa isi rezolve diverse probleme de natura juridica.

In urma cu cateva luni, Joshua Browder a lansat si un site al carui scop initial era de a veni in sprijinul soferilor pentru a contesta amenzile de parcare. In prezent, site-ul are 131.000 de utilizatori inscrisi si tanarul spune ca a refuzat oferte cu sase cifre pentru el, potrivit This is Money.co.uk.

Tanarul de 19 ani, student la Universitatea Stanford din California, a construit singur site-ul donotpay.co.uk in luna august a anului trecut, dupa ce s-a aflat el insusi in situatia de a contesta mai multe amenzi de parcare.

Joshua Browder s-a dovedit a fi diferit de alti copii de la o varsta frageda. La opt ani a trecut de la masinute de jucarie la repararea laptopurilor si telefoanelor profesorilor sai din scoala primara.

La 12 ani a creat o aplicatie pentru iPhone pentru restaurantul Pret A Manger, care i-a impresionat atat de mult... citeste mai departe despre "Satul de amenzi de parcare, un tanar a creat un robot avocat care ii ajuta gratuit pe cei nedreptatiti" pe Ziare.com

#site amenzi parcare, #robot avocat gratuit , #Stiri Internet