Samsung va forma o echipa dedicata industriei auto in cautarea unui nou motor de crestere

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 15:36
1063 citiri
Samsung va forma o echipa dedicata industriei auto in cautarea unui nou motor de crestere
Foto: Samsung

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd, cel mai mare producator mondial de telefoane, a anuntat miercuri ca va crea o noua echipa concentrata pe operatiunile din industria auto, in cautarea unui nou motor de crestere a profitului pe fondul incetinirii vanzarilor de smartphones.

Intr-un comunicat de presa, Samsung a precizat ca noua echipa va functiona independent de cele trei divizii existente urmand ca in prima faza sa se concentreze pe sistemele de entertainment din automobil, tehnologiile pentru navigatie prin satelit si masinile care se conduc singure, informeaza Reuters.

Investitorii si analistii sunt de parere ca grupul Samsung Electronics si companiile afiliate precum producatorul de baterii Samsung SDI Co Ltd si producatorul de componente electronice Samsung Electro-Mechanics Co Ltd poate deveni o forta majora in industria auto prin combinarea ofertelor lor intr-o singura platforma.

Samsung s-ar putea rupe de traditie: Cand ar urma sa lanseze smartphone-ul ...citeste mai departe despre "Samsung va forma o echipa dedicata industriei auto in cautarea unui nou motor de crestere" pe Ziare.com

#Samsung divizie auto, #Samsung crestere profit , #Stiri Internet