Samsung s-a razgandit: Va scoate la vanzare explozivele Galaxy Note 7, reconditionate

Marti, 28 Martie 2017, ora 12:09
1410 citiri
Samsung s-a razgandit: Va scoate la vanzare explozivele Galaxy Note 7, reconditionate
Foto: Samsung

Grupul sud-coreean Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a anuntat luni seara ca intentioneaza sa vanda versiuni reconditionate ale smartphone-ului Galaxy Note 7, modelul pe care anul trecut l-a retras de pe piata din cauza unor defecte la baterie.

In luna octombrie a anului trecut, la doua luni de la lansarea pe piata a telefonului Galaxy Note 7, grupul sud-coreean Samsung a decis sa opreasca productia si vanzarea acestui dispozitiv din cauza unor defecte susceptibile sa provoace o explozie. De asemenea, Samsung a cerut tuturor celor care detin aparatul sa inceteze imediat sa il utilizeze.

Analizele ulterioare efectuate de Samsung si cercetatori independenti nu au descoperit alte probleme la Galaxy Note 7, exceptand bateriile, ceea ce a dat nastere la speculatii potrivit carora Samsung va incerca sa isi recupereze o parte din pierderi prin vanzarea de telefoane Galaxy Note 7 reconditionate.

Chiar si asa, anuntul oficial al celor de la Samsung cu privire la comercializarea de telefoane Galaxy Note 7 reconditionate i-a surprins pe unii analisti, avand in vedere momentul in care a fost facut, cu doar cateva zile inainte de lansarea noului smartphone Galaxy S8, care va fi prezentat miercuri la New York, si care va fi primul sau telefon premium lansat dupa esecul telefonului Galaxy Note 7.

Citeste mai departe despre "Samsung s-a razgandit: Va scoate la vanzare exlopzivele Galaxy Note 7, reconditionate" pe Ziare.com.

#Samsung Note 7 reconditionat vanzare, #Samsung vinde Samsung Note 7 reconditionate, #lansare Galaxy Note 8 , #Stiri Internet