Samsung Galaxy Tab S versus iPad Air de la Apple - Care e mai tare?

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 11:49
1208 citiri
Samsung Galaxy Tab S versus iPad Air de la Apple - Care e mai tare?
Foto: phandroid.com

Samsung a lansat in aceasta saptamana tableta Galaxy Tab S, un rival direct pentru iPad Air de la Apple. Insa cum se descurca noul produs al sud-coreenilor in fata celui realizat de americani?

Pe hartie, Galaxy Tab S se descurca mai bine decat rivalul sau, avand in vedere ca ecranul are o rezolutie mai mare, permite extinderea memoriei cu un card de pana la 128 GB, conexiunea wireless este mai rapida, iar produsul are doar 8 mm grosime, conform Cnet.com.

De asemenea, tableta sud-coreenilor are si cateva functii interesante, care se regasesc la smartphone-ul Galaxy S5, cum ar fi deschiderea in acelasi timp a doua aplicatii.

Cele doua dispozitive pot fi conectate intre ele prin Wi-Fi, astfel ca poti transfera usor fisiere si fotografii. De asemenea, este posibil sa faci si apeluri de pe tableta, iar serviciul de muzica Milk Music - foarte apreciat de fanii Samsung - a fost optimizat pentru acest dispozitiv.

Galaxy Tab S va fi disponibil in doua variante, cu ecran de 8,4 ...citeste mai departe despre "Samsung Galaxy Tab S versus iPad Air de la Apple - Care e mai tare?" pe Ziare.com

#comparatie Galaxy Tab S iPad Air, #Samsung Galaxy Tab S, #Apple iPad Air , #Stiri Internet