Samsung Galaxy Note 7: Pericolul de explozie nu a speriat utilizatorii - Folosesc telefonul la fel de mult

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 12:32
1009 citiri
Samsung Galaxy Note 7: Pericolul de explozie nu a speriat utilizatorii - Folosesc telefonul la fel de mult
Foto: Samsung

Cine se astepta ca posesorii telefonului Samsung Note 7 sa-l inchida si sa-l puna deoparte dupa ce au aflat ca bateria acestuia poate exploda, iata ca nu a fost asa: utilizatorii l-au folosit ca si pana acum.

Aparent, riscul de explozie nu este suficient pentru a combate dependenta de smartphone. Asa s-ar explica, superficial, cum se face ca cei care detin telefonul de la Samsung nu au renuntat sa-l foloseasca sau macar sa-l deschida mai rar din momentul in care au aflat despre scandalul bateriilor care explodeaza.

Cel putin asa sustine un studiu al companiei de analiza a pietei Apteligent, care arata ca rata de utilizare a Galaxy Note 7 a ramas aproximativ constanta dupa ce Samsung a anuntat ca recheama in service toate telefoanele de acest tip.

Asta cu toate ca producatorul sud-coreean a recomandat posesorilor sa inchida dispozitivul si sa le inapoieze pentru a fi inlocuite.

Isteria creata in jurul acestui subiect nu a reusit sa inspire teama utilizatorilor. Poate ca la ...citeste mai departe despre "Samsung Galaxy Note 7: Pericolul de explozie nu a speriat utilizatorii - Folosesc telefonul la fel de mult" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#utilizatori Samsung Galaxy Note 7, #Samsung Galaxy Note 7 explozie baterii , #Stiri Internet