Samsung a prezentat noul Galaxy Note 8. Cu ce se mandreste si cand ajunge pe piata (Video)

Miercuri, 23 August 2017, ora 19:59
962 citiri
Samsung a prezentat noul Galaxy Note 8. Cu ce se mandreste si cand ajunge pe piata (Video)
Foto: Facebook/Samsung Romania

Smartphone-ul Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment care a avut loc miercuri, la New York.

Al doilea si ultimul varf de gama pregatit de Samsung pentru anul in curs are un ecran de tip Infinity Display, la fel ca Galaxy S8.

Insa, de data aceasta, Samsung a ales un ecran de 6,3 inchi, mai mare chiar si decat cel al modelului S8 Plus.

Principala noutate, insa, este sistemul foto. Note 8 este primul telefon Samsung dotat cu doua camere foto. Una dintre acestea are o apertura f/1.7, iar dea de-a doua are o lentila de tip tele cu f/2.4 apertura.

Cu un chipset Snapdragon 835 sau Exynos 8895 in functie de regiune (in Romania cel mai probabil va disponibila varianta cu Exynos) si 6 GB memorie RAM, noul flagship Samsung va putea rula doua aplicatii in paralel.

Pentru a nu risca eventuale probleme cu bateria, Samsung a optat pentru un acumulator de capacitate redusa fata de alte modele, de 3.300 mAh.

Nu lipseste suportul pentru incarcarea rapida, care se va putea face atat prin intermediul conectorului USB-C, cat si wireless.

Din fericire pentru o buna parte a utilizatorilor, producatorul coreean a ales sa pastreze traditionala iesire audio de 3,5 milimetri, dispozitivul fiind totodata rezistent la apa si praf, conform certificarii IP68.

Note 8 va fi livrat cu versiunea 7.1 de Android preinstalata si include noul asistent virtual al celor de la Samsung, Bixby care, din pacate, nu cunoaste in acest moment decat limbile engleza si coreeana.

Cu o memorie interna de 128 GB sau 256 GB si suport pentru carduri de memorie, noul smartphone Samsung va fi disponibil pentru precomenzi inca din 24 august, urmand sa ajunga pe piata in a doua jumatate a lunii septembrie.

Samsung nu a facut public pretul, insa acesta este asteptat sa fie de aproximativ 1.000 de euro.

Citeste si Samsung fura startul si ar putea iesi pe piata inainte de iPhone 8 cu o surpriza ...citeste mai departe despre "Samsung a prezentat noul Galaxy Note 8. Cu ce se mandreste si cand ajunge pe piata (Video)" pe Ziare.com

#Samsung lansare Galaxy Note 8 , #Stiri Internet