Samsung a prezentat flagship-ul Galaxy Note 9 (Video)

Joi, 09 August 2018, ora 23:56
928 citiri
Samsung a prezentat flagship-ul Galaxy Note 9 (Video)
Foto: captura video

Producatorul coreean Samsung si-a prezentat cel mai nou varf de gama, Galaxy Note 9, in cadrul unui eveniment care a avut loc la New York.

Noul flagship nu aduce noutati revolutionare fata de versiunea de anul trecut din punct de vedere hardware, crescand insa nivelul unor aspecte precum memoria si autonomia.

Galaxy Note 9 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, cu 1440 x 2960 pixeli rezolutie, fiind cel mai mare ecran al vreunui smartphone din seria de phablet-uri a celor de la Samsung.

La baza noului dispozitiv sta chipset-ul Exynos 9810 Octa pentru Europa si majoritatea tarilor asiatice, respectiv Snapdragon 845 pentru piete precum Statele Unite si China.

Memoria interna este de 128 GB respectiv 512 GB, in functie de versiune. Impreuna cu un card de memorie care, de asemenea, poate ajunge la 512 GB, Note 9 poate insuma o capacitate de stocare de 1 TB.

Versiunea cu 128 GB spatiu de stocare va dispune de 6 GB memorie RAM, iar cea cu 512 GB spatiu intern va oferi 8 GB memorie RAM.

Unul din punctele importante subliniate de cei de la Samsung este autonomia de o zi intreaga pe care bateria de 4.000 mAh ar trebui sa o ofere, dar care are si rolul de a duce greutate telefonului la 201 grame.

Noul smartphone Samsung are un sistem foto format din doua camere de 12 MP, cu apertura si distanta focala diferite. Una dintre camere are apertura duala f/1.5 - 2.4 si 26 mm distanta focala, in vreme ce cealalta are o apertura f/2.4 si o distanta focala de 52 mm. Impreuna, cele doua camere pot realiza un zoom optic 2x.

Note 9 poate filma in format QHD cu 60 de cadre pe secunda, dar si in slow motion, cu 240 de cadre pe secunda, la rezolutie full HD.

Flagship-ul foloseste un port USB-C pentru conexiunea de date si alimentare, iar din componenta dispozitivului face parte, in continuare, iesirea audio de 3,5 mm.

Noul smartphone, care este si rezistent la apa, va fi livrat cu versiune 8.1 de Android si va fi disponibil in patru variante coloristice intitulate Metallic copper, Lavender purple, Ocean blue, Midnight black.

In ciuda upgrade-ului minor fata de versiunea de anul trecut, Samsung a crescut preturile pentru flagship-ul Note 9. Versiunea cu 128 GB spatiu de stocare va costa 1.000 de dolari, iar cea cu 512 GB va ajunge la un neverosimil pret de 1.250 de dolari.

...citeste mai departe despre "Samsung a prezentat flagship-ul Galaxy Note 9 (Video)" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy Note 9 pret, #Samsung Galaxy Note 9 lansare , #Stiri Internet