S-a relansat iCEE.academy: Platforma de e-learning e disponibila in premiera si ca aplicatie pentru smartphone

Joi, 27 Iulie 2017, ora 12:14
1453 citiri
S-a relansat iCEE.academy: Platforma de e-learning e disponibila in premiera si ca aplicatie pentru smartphone
Foto: iCEE.fest

Peste 400 de prezentari insumand aproape 140 ore de continut valoros pentru specialistii in marketing, comunicare si media digitala sunt disponibile de azi pe platforma iCEE.academy, parte a proiectului Interactive Central and Eastern Europe (proiect care mai cuprinde site-ul de stiri iCEE.news si evenimentele din cadrul iCEE.fest).

Platforma ofera in mod gratuit toate prezentarile din arhiva festivalului din perioada 2013-2016 (264 de prezentari), in timp ce prezentarile si workshopurile din 2017 (137 de prezentari) le sunt disponibile doar celor care au un bilet valid pentru editia iCEE.fest de anul acesta si/sau pentru 2018.

Prezentarile gratuite pot fi accesate AICI, iar pentru vizionarea celor mai noi materiale autentificarea se face aici pe baza username-ului si parolei folosite pentru aplicatia iCEE.fest.

De asemenea, in premiera, organizatorii festivalului au publicat prezentarile si in aplicatia smartphone a festivalului, urmand cursul evenimentelor care au avut loc in iunie.

Practic, tot continutul este disponibil in conformitate cu agenda 2017, fapt care le permite participantilor sa revada continutul favorit sau sa vizioneze prezentarile pe care le-au ratat.

"Proiectul iCEE nu se rezuma doar la festival, care e componenta cea mai vizibila, ci incercam sa pastram spiritul viu pe tot parcursul anului prin stirile iCEE.news si prezentarile valoroase din cadrul iCEE.academy.

E un beneficiu firesc pentru cei care ne sustin, investind an de an intr-un bilet de participare - echivalentul unei taxe de membru intr-o comunitate pentru care ne straduim sa oferim beneficii tot mai diverse", explica Dragos Stanca, fondator al proiectului.

Pentru cei interesati de proiect, o lista de intrebari si raspunsuri frecvente pentru utilizarea optima a iCEE.academy este publicata AICI. ...citeste mai departe despre "S-a relansat iCEE.academy: Platforma de e-learning e disponibila in premiera si ca aplicatie pentru smartphone" pe Ziare.com

#iCEEfest aplicatie prezentari smartphone, #iCEEfest 2017 prezentari, #iCEEfest 2018 , #Stiri Internet