Romanii si Internetul: Ce cauta cand sunt acasa

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 08:22
1336 citiri
Romanii si Internetul: Ce cauta cand sunt acasa
Foto: Arhiva Ziare.com

Noua din zece utilizatori de Internet fix din Romania folosesc Internetul de acasa pentru a cauta informatii, a citi stiri si pentru a fi la curent cu diverse evenimente, in timp ce 77% dintre acestia il folosesc pentru a accesa retele de socializare, potrivit unui studiu de piata realizat de ANCOM.

Scopurile pentru care este utilizat Internetul fix in gospodarie pot fi clasificate in patru categorii: informare, comunicare, activitati recreative si tranzactii electronice.

Pe langa nevoia de informare, utilizatorii din Romania acceseaza Internetul fix de acasa pentru comunicare, 75% dintre respondenti comunicand cu familia sau prietenii prin mesageria instant, iar 71% dintre acestia prin schimbul de e-mailuri, se arata in studiul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Activitatile recreative reprezinta a treia categorie intre interesele utilizatorilor de Internet fix de acasa, dupa cum arata 61% dintre respondenti care urmaresc online ...citeste mai departe despre "Romanii si Internetul: Ce cauta cand sunt acasa" pe Ziare.com

#romani cautari Internet filme stiri facebook , #Stiri Internet