Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanii nu pot sta departe de Internetul de pe telefoane: Crestere spectaculoasa a traficului

Romanii nu pot sta departe de Internetul de pe telefoane: Crestere spectaculoasa a traficului

In semestrul al doilea al anului 2014 a avut loc o crestere de 40% a consumului mediu lunar de date mobile, comparativ cu prima parte a anului a aceluiasi an.

Conform datelor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), publicate luni, utilizatorul mediu consuma lunar 155 MB trafic de internet mobil, trimite 72 de SMS-uri nationale (dintre care 64 in retea proprie si 8 in afara retelei) si vorbeste in medie 202 minute in retea (din care 201 catre mobil si 1 catre fix) si 47 de minute in afara retelei (din care 40 catre mobil si 7 catre fix).

Este de remarcat cresterea consumului mediu lunar de date mobile cu 40% comparativ cu prima parte a anului 2014, precum si cresterea de aproape 30% a numarului de minute vorbite in afara retelei mobile, fenomen determinat de ofertele mai atragatoare pe piata cu amanuntul.

Un utilizator ocazional de ...citeste mai departe despre "Romanii nu pot sta departe de Internetul de pe telefoane: Crestere spectaculoasa a traficului" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1278 ori