Review iPad Pro: Tableta uriasa de la Apple ar putea inlocui laptopul? (Foto)

Luni, 22 Februarie 2016, ora 07:06
1457 citiri
Review iPad Pro: Tableta uriasa de la Apple ar putea inlocui laptopul? (Foto)
Foto: Ziare.com

iPad Pro de la Apple este o tableta cu ecran mare, ce ofera o experienta superioara in ceea ce priveste vizualizarea de fotografii si filme, insa poate inlocui un laptop?

Ziare.com a testat varianta cu memorie de 32GB a acestui dispozitiv timp de o saptamana, pentru a vedea daca merita sa dai 4.000 de lei sau e mai convenabil sa iti cumperi cu acesti bani doua laptopuri sau un telefon si un televizor.

De la Android la iOS

Pe piata smartphone-urilor au ramas doua sisteme de operare relevante, Android si iOS, cel din urma avand un avantaj important: este folosit doar de produsele Apple, ceea ce inseamna ca se creeaza un ecosistem mult mai compact.

Pe de alta parte, Android e folosit de mai multi producatori, printre care si Samsung, care prefera sa-si puna cumva amprenta, asa ca personalizeaza interfata. Insa tocmai acest lucru strica simplitatea sistemului de operare si il complica adesea cu numeroase aplicatii inutile.

Pentru utilizatori, a alege intre cele doua sisteme... citeste mai departe despre "Review iPad Pro: Tableta uriasa de la Apple ar putea inlocui laptopul? (Foto) " pe Ziare.com

#review iPad Pro, #specificatii iPad Pro, #pret iPad Pro, #iPad Pro , #Stiri Internet