Regina haosului de la Google: Isi testeaza colegii cu scenarii apocaliptice

Sambata, 13 August 2016, ora 12:58
1019 citiri
Regina haosului de la Google: Isi testeaza colegii cu scenarii apocaliptice
Foto: Pixabay

Daca extraterestrii ar invada Pamantul sau in cazul in care statul american California s-ar scufunda in ocean, Google vrea sa stii ca va fi alaturi de tine.

Asta pentru ca un grup format din 10 angajati ai companiei sunt platiti sa vada ce se intampla atunci cand se produce o catastrofa si cum poate gigantul IT sa supravietuiasca in conditii - sa le numim - apocaliptice, arata Business Insider.

Scenariile sunt testate pe colegi, iar printre acestea se numara invazia martienilor, un cutremur devastator si un dezastru ecologic.

Echipa care are ciudata slujba a fost botezata DiRT (Disaster Recovery Testing) si este condusa de Kripa Krishnan de 9 ani.

Nervi, tensiune si multa cafea

In ciuda faptului ca scenariile pe care le concepe par a fi amuzante, Kripa Krishnan sustine ca testele facute pe colegii sai sunt extrem de serioase.

Lucrurile merg atat de departe incat echipa sa ataca sisteme informatice ale companiei si suspenda activitatea unui intreg centru de date. Iar ...citeste mai departe despre "Regina haosului de la Google: Isi testeaza colegii cu scenarii apocaliptice" pe Ziare.com

#regina haosului Google, #scenarii apocaliptice Google, #angajati Google teste , #Stiri Internet