Raspunsul Facebook dupa blocarea conturilor celor care au postat despre proteste

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 10:18
1538 citiri
Raspunsul Facebook dupa blocarea conturilor celor care au postat despre proteste
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce zeci de romani s-au plans ca Facebook le-a blocat conturile, duminica, dupa ce au distribuit sau publicat materiale legate de proteste, a venit in sfarsit si reactia companiei.

Potrivit unui purtator de cuvant al Facebook, "mai multe pagini au fost temporar blocate din cauza unei erori in sistemele noastre automate". Reactia a venit pentru BuzzFeed si a fost preluata de mai multe publicatii.

BuzzFeed mentioneaza ca purtatorul de cuvant al Facebook nu a raspuns si la intrebarea daca eroarea a fost provocata de o campanie coordonata contra postarilor critice la adresa puterii de la Bucuresti.

BuzzFeed a stat de vorba cu mai multi romani ale caror conturi au fost blocate, printre care si Florin Badita, administratorul paginii de Facebook Coruptia ucide. Acesta sustine ca nu a mai putut posta pe reteaua sociala timp de 48 de ore. El a furnizat site-ului o lista cu 90 de persoane aflate in aceeasi situatie.

Printre cei care s-au trezit cu conturile blocate, zilele trecute, se afla si fiolozoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, care a protestat, duminica, in strada, la Alba Iulia.

Sursa aminteste ca oamenii au iesit in strada tot anul, in Romania, protestand fata de PSD si incercarile sale de a aduce schimbari sistemului judiciar.

A.S. ...citeste mai departe despre "Raspunsul Facebook dupa blocarea conturilor celor care au postat despre proteste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reactie Facebook conturi blocate proteste, #Facebook blocat conturi proteste , #Stiri Internet