Radu Georgescu: IT-ul ar putea relansa economia romaneasca

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 12:45
2397 citiri
Radu Georgescu: IT-ul ar putea relansa economia romaneasca

" Parerea mea este ca IT-ul este una dintre putinele industrii care poate fi driver pentru cresterea economiei romanesti. As da o sansa IT-ului, pentru a deveni un driver real, nu informal cum este acum ", a declarat Radu Georgescu, presedintele grupului GECAD, intr-un interviu acordat Bloombiz.

IT-ul, o sansa reala pentru economie

"Ar trebui sa dezvoltam si IT-ul. Parerea mea este ca IT-ul este una dintre putinele industrii care poate fi driver pentru cresterea economiei romanesti. As da o sansa IT-ului, pentru a deveni un driver real, nu informal cum este acum, al industriei acestei tari".

Software-ul made in Romania

"Este foarte usor sa devina propice. Exista cunostiinte, oameni care stiu sa faca business, precum si o apreciere internationala pentru Romania. Produsele romanesti sunt foarte bine vandute in afara".

"Am gasit aproximativ 45 de produse romanesti, pe care scrie "Made in Romania", care sunt vandute cu foarte mare succes in strainatate. Cand spun produse software, nu ma refer outsorcing sau mana de lucru ci la pachete, cu nume, cu tot ce trebuie".

#gecad, #georgescu, #hardware, #it, #radu, #sofware , #Stiri Internet