Radiocom, credit de 5 mil euro pentru achizitionarea licentelor DVBT

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 13:11
3809 citiri
Radiocom, credit de 5 mil euro pentru achizitionarea licentelor DVBT

Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radiocom) vrea sa ia un credit de 5 milioane euro pe o perioada de cinci ani, prin negociere accelerata, pentru achizitionarea licentelor DVBT (licente pentru dreptul de a transmite in format digital programele TV), potrivit anuntului de pe e-licitatie.ro, potrivit NewsIn.

Bancile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 24.000 lei. La negocierea accelerata, ce va avea loc la 2 august, vor fi selectati sa participe primii zece candidati in ordinea descrescatoare a valorii activului net bilantier, se mai arata in anunt.

Totodata, Radiocom vrea sa mai ia un credit bancar de circa 10 milioane euro pe o perioada de doi ani pentru implementarea proiectului WiMax.

Reprezentantii Radicom declarau pentru NewsIn, la inceputul anului, ca societatea are prevazute pentru 2010 doua mari proiecte de investitii, respectiv dezvoltarea retelei de acces broadband WiMax fix in resedinte de judet si in alte locatii, in valoare de 153 milioane lei, si demararea proiectului de implementare a televiziunii digitale, in valoare de 135 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#radiocom, #achizitie, #licente , #Stiri Internet