Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Producatorul de software Autodesk a deschis prima reprezentanta din Romania

Producatorul de software Autodesk a deschis prima reprezentanta din Romania

Autodesk Inc., unul din liderii in dezvoltarea de aplicatii software 2D si 3D, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii si infrastructura, a deschis prima reprezentanta in Bucuresti, conform declaratiilor directorului de vanzari al companiei, din cadrul unei conferinte. "Deschiderea biroului din Bucuresti vine in sprijinul obiectivelor globale si regionale ale companiei, prin care sa putem intelege si intampina mai bine nevoile clientilor nostri, la nivel local. Vom continua sa operam in regiune pentru a furniza solutii software de proiectare si inginerie in Romania si Europa de Sud-Est" a declarat in cadrul unei conferinte de presa, Country Sales Manager CHS Autodesk, David Palas.

 

Potrivit reprezentantilor companiei , biroul de la Bucuresti al companiei Autodesk, va functiona ca reprezentanta pe piata locala si regionala, pe langa Romania fiind incluse si Bulgaria, Serbia, Moldova, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru. Obiectivele principale sunt sustinerea dezvoltarii canalelor de distributie in regiune, precum si sprijinirea si acordarea de consultanta companiilor care adopta solutiile Autodesk.

 

Autodesk este cel mai mare producator de software de proiectare 2D si 3D. Principalul produs al firmei este AutoCAD, o aplicatie de proiectare asistata de calculator, lansata cu 25 de ani in urma. Programul AutoCAD este folosit de ingineri, arhitecti si artisti care realizeaza modele tridimensionale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1704 ori