Mobile 2014: Cum isi aleg romanii un smartphone si ce buget au

Joi, 27 Februarie 2014, ora 12:12
1605 citiri
Mobile 2014: Cum isi aleg romanii un smartphone si ce buget au

Romanii se uita in primul rand la raportul calitate-pret atunci cand decid sa isi cumpere un telefon sau o tableta si aloca, in medie, intre 800 si 1.000 de lei pentru astfel de dispozitive.

Ziare.com a vrut sa afle care este comportamentul consumatorilor de IT din tara noastra, cat de des isi schimba smartphone-urile si care sunt criteriile dupa care ar trebui sa se orienteze atunci cand decid sa achizitioneze un gadget ieftin, pentru a nu face rabat la calitate.

Ce conteaza cel mai mult pentru romani atunci cand vor sa isi cumpere un smartphone

Alegerea unui telefon ar trebui sa se faca in functie de buget, nevoile utilizatorului si specificatiile dispozitivelor.

"Un smartphone trebuie sa fie usor de folosit si sa ofere utilizatorului roman avizat o multitudine de functionalitati care sa ii usureze viata de zi cu zi", a spus Dan Dumitrescu, manager general la Oktal.ro, pentru Ziare.com.

Totusi, un element decisiv ramane pretul, iar romanii se orienteaza sa gaseasca un ...citeste mai departe despre "Mobile 2014: Cum isi aleg romanii un smartphone si ce buget au" pe Ziare.com

#buget romani telefoane, #buget romani smartphone, #pret telefoane, #pret smartphoneuri, #romani cumpara telefoane, #piata telefoane Romania, #piata IT Romania , #Stiri Internet