Primul laptop al Microsoft: Un dispozitiv performant si rival puternic pentru MacBook Pro de la Apple (Video)

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 11:20
1221 citiri
Primul laptop al Microsoft: Un dispozitiv performant si rival puternic pentru MacBook Pro de la Apple (Video)
Foto: Microsoft

Microsoft a lansat in aceasta luna primul sau laptop, care ar putea deveni un rival puternic pentru MacBook Pro de la Apple.

Surface Book este de fapt un hibrid intre laptop si tableta.

Diagonala ecranului este de 13,5 inchi, autonomia bateriei ajunge la 12 ore, procesorul Intel Core i5 asigura functionarea excelenta si un timp redus de raspuns.

De asemenea, memoria interna este de 128GB. Pretul variaza intre 1.499 de dolari pentru versiunea de baza si poate ajunge la 2.699 de dolari, in functie de specificatii.

Comparativ, MacBook Pro de la Apple costa 1.299 de dolari. Acesta poate functiona 10 ore pana la urmatoarea reincarcare, are un cip Intel Core i7 si spatiul de stocare ajunge la 1TB.

Publicatia Fortune a adunat cateva recenzii despre noul dispozitiv de la Microsoft, iar toti cei care l-au testat au sustinut ca este impresionant.

Insa ofera o alternativa viabila la laptopul Apple?

Tom Warren de la The Verge mentioneaza ca dispozitivul ar putea fi perfect, ...citeste mai departe despre "Primul laptop al Microsoft: Un dispozitiv performant si rival puternic pentru MacBook Pro de la Apple (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#recenzii laptop Microsoft, #Microsoft Surface Book , #Stiri Internet