Primele imagini cu iPhone 8. Vezi cum arata si cu ce functii noi vine

Joi, 18 Mai 2017, ora 15:47
1300 citiri
Primele imagini cu iPhone 8. Vezi cum arata si cu ce functii noi vine
Foto: Apple

Inca din 2014 se discuta despre un nou smartphone, mai mare, de la Apple. De atunci au tot ajuns pe piata zvonuri legate de noul aparat. Insa utilizatorii iPhone n-au vazut decat reeditari ale modelelor din 2014. Intr-adevar, sunt gadgeturi cu un display mai mare, imbunatatite, insa nu asa cum sperau. Iar asta se reflecta in vanzarile in scadere ale companiei.

Toata lumea asteapta un iPhone cu un design nou si spera ca acesta va fi cel lansat in 2017: iPhone 8.

Potrivit articolelor aparute in presa, modelul va veni cu un design indraznet, care include, printre altele, un cadru din otel inoxidabil, arata BGR.

Cel mai probabil aparatul va avea un display OLED. Ecranul se asteapta sa fie mai mare decat la Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ (unde este 83% din fata), ceea ce inseamna ca dispare butonul "home".

Insa daca aceste date sunt aproape certe, restul difera in functie de sursa. Mai multe surse sustin ca va avea un scanner pentru amprenta TouchID pe display. Altele afirma insa ca tehnologia inca nu e gata pentru a putea fi folosita in masa la iPhone 8 la nivelul display-ului si ca acest scanner ar urma sa fie pozitionat pe spatele telefonului, asa cum se intampla in cazul Galaxy S8, de la Samsung.

BGR a obtinut fotografii exclusive cu iPhone 8 si se crede ca acesta este designul final. Din poze nu reiese insa unde se afla acest senzor.

An exclusive first look at the iPhone 8's final design irl https://t.co/LuW55gYeAx pic.twitter.com/arE5lfkD9y- Zach Epstein (@zacharye) May 17, 2017

Pe spatele telefonului este pozitionata camera duala, cat si un microfon, se poate observa din instantanee.

O alta necunoscuta e numele aparatului ce urmeaza a fi lansat. Daca toata lumea se refera la el spunandu-i iPhone 8, nu s-a confirmat ca acesta va fi numele oficial. Mai exista si variantele "iPhone X" si "iPhone Edition".

Desi lansarea celui mai nou telefon Apple este asteptata in septembrie, este posibil ca aceasta data sa fie impinsa in octombrie sau noiembrie, arata unele zvonuri.

Apple va dota iPhone 8 cu o tehnologie mult-asteptata? Da, dar va costa foarte scump

Apple pregateste o schimbare majora pentru iPhone 8 si 8 Plus

Apple aduce telefonului iPhone 8 o imbunatatire esentiala ...citeste mai departe despre "Primele imagini cu iPhone 8. Vezi cum arata si cu ce functii noi vine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#noutati iPhone 8, #iPhone 8 design, #iPhone 8 poze, #iPhone 8 updateuri, #iPhone 8 lansare , #Stiri Internet