Preturi scandaloase pentru Apple Watch? Cat ar putea costa cel mai asteptat ceas inteligent (Foto)

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 13:30
1818 citiri
Preturi scandaloase pentru Apple Watch? Cat ar putea costa cel mai asteptat ceas inteligent (Foto)
Foto: Apple

Daca aveti de gand sa va achizitionati noul ceas inteligent de la Apple, ar trebui sa stiti ca pretul va fi unul exorbitant.

Firma de investitii Piper Jaffray a estimat ca cea mai "ieftina" varianta, numita Apple Watch Sport, va ajunge in magazine la pretul de 450 de dolari.

Initial, compania americana a anuntat ca aceasta va costa 349 de dolari.

Insa utilizatorii vor scoate mai multi bani din buzunar din cauza functiilor ce pot fi personalizate, precum carcasa, capacitatea de stocare si cureaua, arata Time.

Surpriza pregatita de Apple pe 9 martie

Apple nu a dat niciun indiciu despre varianta de mijloc, numita simplu Apple Watch, care are un ecran realizat din safir. Dar Piper Jaffray estimeaza ca preturile vor incepe de la 499 de dolari si pot ajunge pana la 650 de dolari, in functie de dotari.

Totusi, cea mai scumpa varianta a ceasului inteligent va fi cea din aur de 18 carate, numita Apple Watch Edition. Analistii au estimat pana acum ca va costa cel putin ...citeste mai departe despre "Preturi scandaloase pentru Apple Watch? Cat ar putea costa cel mai asteptat ceas inteligent (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pret Apple Watch, #Apple preturi ceas inteligent, #preturi Apple Watch , #Stiri Internet