Predictiile uimitoare facute de Bill Gates in 1999 - Iata cum vedea viitorul si cate s-au adeverit

Vineri, 01 Mai 2015, ora 06:50
1263 citiri

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni de pe glob, a facut in 1999 o serie de predictii.

Miliardarul american a prezis viitorul tehnologiei, iar jurnalistii de la Business Insider prezinta cele 15 predictii pe care le-a facut Gates in 1999.

Iata predictiile lui Bill Gates:

1. Vor fi dezvoltate sisteme automate de comparatie a preturilor, ce le vor permite oamenilor sa gaseasca fara efort cel mai mic pret din multiple site-uri web.

Ce s-a intamplat: Poti apela direct la Google sau la site-urile special create pentru a vedea o comparatie a preturilor produselor.

2. Oamenii vor purta cu ei dispozitive mici care le vor permite sa stea constant in legatura cu alti oameni sau sa faca afaceri indiferent unde se afla. Vor putea sa verifice stirile, sa vada ce zboruri si-au rezervat, sa obtina informatii de pe piata financiara si sa faca si alte lucruri.

Ce s-a intamplat: Smartphone-urile si, mai nou, ceasurile inteligente fac aceste lucruri ...citeste mai departe despre "Predictiile uimitoare facute de Bill Gates in 1999 - Iata cum vedea viitorul si cate s-au adeverit" pe Ziare.com

#predictii Bill Gates, #predictii Bill Gates tehnologie , #Stiri Internet