Playtech.ro: Lumea ii crede nebuni! Oamenii care stau la coada pentru iPhone

Marti, 12 Septembrie 2017, ora 12:26
1094 citiri
Playtech.ro: Lumea ii crede nebuni! Oamenii care stau la coada pentru iPhone

Ca in fiecare an, cativa oameni s-au asezat deja la coada in fata unui magazin Apple pentru a fi printre primii care vor pune mana pe iPhone 8 si iPhone X, scriu cei de la Playtech.ro.

Desi este greu de calculat motivul exact pentru care fanii Apple sunt atat de investiti emotional in produsele companiei, un lucru este sigur. Niciun producator de telefoane nu reuseste sa genereze atat de mult interes ca lansarea unui nou gadget.

In acelasi timp, aproape niciodata nu a reusit o alta companie sa atraga persoane la coada cu mai bine de o saptamana inaintea lansarii efective a unui nou smartphone.

Nici nu are rost sa insistam pe faptul ca iPhone 8 si iPhone X nu au fost anuntate oficial.

Chiar daca este imposibil sa nu fie dezvaluite in aceasta seara, momentan, cei cativa fani Apple s-au pus la coada fara sa stie exact pentru ce au facut acest efort. Detaliile conteaza insa mai putin.

Important este ca cel de-al zecelea iPhone ce va fi lansat in aceasta seara a reusit deja sa genereze suficient de mult interes online, incat oamenii sa stea la coada cu doua zile inaintea conferintei organizate de gigantul din Cupertino.

Primii indivizi au fost identificati in fata magazinului Apple din Sydney, Australia, conform postarii pe Twitter a jurnalistului Luke Hopewell, preluat de 9to5Mac.

Vezi AICI coada la care stau oameni ca la paine calda! ...citeste mai departe despre "Playtech.ro: Lumea ii crede nebuni! Oamenii care stau la coada pentru iPhone" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare iphone 8, #coada iPhone X, #iPhone Apple , #Stiri Internet