Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Okazii.ro intra in batalia marketingului afiliat, pe o piata dominata de 2Parale si eMAG

Okazii.ro intra in batalia marketingului afiliat, pe o piata dominata de 2Parale si eMAG


Okazii.ro a lansat propriul program de afiliere, care se adreseaza tuturor site-urilor si blogurilor din Romania ce deruleaza campanii de marketing bazate pe performanta.

Afiliatii vor putea promova peste 200.000 de produse inscrise in program la lansare.

Okazii.ro intra pe o piata de publicitate online estimata anul acesta la 40 de milioane de euro, din care eMAG.ro, cel mai mare retailer online din Romania, cu venituri in valoare de 180 de milioane de euro estimate pentru anul 2012, vrea o cota de cinci milioane de euro.

eMAG pregateste o lovitura de piata prin strategii de marketing

eMAG a inregistrat anul trecut rezultate remarcabile prin intermediul marketingului afiliat. Doar in ziua reducerilor de BlackFriday afiliatii magazinului au generat vanzari de 11,5 milioane de lei.

"Platforma de marketing afiliat Okazii.ro va oferi o modalitate simpla si eficienta de monetizare pentru site-urile si blogurile romanesti.", declara Emilia Corban, senior marketing project manager Okazii.ro.

Din cele 2,4 milioane de produse listate pe Okazii.ro, afiliatii vor putea sa promoveze peste 200.000 de produse, noi si second-hand, numarul acestora fiind in crestere permanenta.

Produsele provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar si din partea persoanelor juridice si a magazinelor online.

Produsele fac parte din noua categorii, si anume: Fashion&Beauty, Computere si Electronice, Telefoane Mobile, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Filme, Muzica, Jocuri, Casa,Gradina si Sport si Auto-Moto.

Programul de afiliere Okazii.ro pune la dispozitia afiliatilor, instrumente de promovare sub forma de bannere si widget-uri, acestea vor fi extinse si adaptate permanent in functie de nevoile si cerintele afiliatilor.

ce beneficii vor avea afiliatii

Afiliatii care se inscriu in programul de marketing afiliat Okazii.ro vor avea urmatoarele beneficii: varietate mare de produse si vanzatori, crearea de cont si a instrumentelor de promovare se face rapid si nu necesita cunostinte tehnice, singurul program care ofera posibilitatea de a promova si produse second-hand, instrumente de promovare adaptabile specificului site-ului/blogului, afisarea in timp real a rezultatelor si o echipa dedicata.

Comisionul de care vor beneficia afiliatii poate ajunge pana la 20% din valoarea comenzii realizate de catre utilizatori prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de catre programul de afiliere Okazii.ro. Acest procent variaza in functie de categoria de produse promovata de afiliat si de starea produsului.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul in care utilizatorul a dat click pe un produs promovat de afiliat.

Partenerii interesati de programul de afiliere Okazii.ro sau de informatii suplimentare pot accesa http://afiliere.okazii.ro.

Prima prezentare despre programul de afiliere Okazii.ro va fi la Conferinta Nationala de E-Commerce (GPeC), luni, 27 mai 2013, panel de Marketing Afiliat, incepand cu ora 15.15.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii conecteaza milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii are peste 4,2 milioane de vizitatori lunar si 140.000 de vanzatori.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2916 ori