Nu mai pirata! Acestea sunt site-urile pe care gasesti gratuit si legal tot ce vrei

Luni, 25 Decembrie 2017, ora 13:52
2056 citiri
Nu mai pirata! Acestea sunt site-urile pe care gasesti gratuit si legal tot ce vrei

Site-uri de torrente legale se gasesc la tot pasul pe internet, iar in acest articol va prezentam un top in care le-am inclus pe cele mai interesante, scriu cei de la Playtech.ro.

Desi majoritatea oamenilor le folosesc pentru a descarca materiale piratate, site-urile de torrente sunt utilizate si de catre cei care vor sa aiba acces la continut disponibil tuturor in mod legal. Majoritatea lucrarilor au fost publicate in spatele unei licente Creative Commons care se traducea prin posibilitatea republicarii lor de catre oricine, cu conditia ca autorii sa fie mentionati de fiecare data.

Cu ajutorul acestor siteuri de torrente legale, veti putea obtine diverse melodii, filme, carti si numeroase alte materiale.

Vezi celelalte site-uri de torrente legale!... citeste mai departe despre "Nu mai pirata! Acestea sunt site-urile pe care gasesti gratuit si legal tot ce vrei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Torrente, #download, #filme, #jocuri, #torrente legale , #Stiri Internet