Noul presedinte al LG Electronics Romania este Roh Pan Ock

Joi, 12 Martie 2009, ora 17:38
2031 citiri
Noul presedinte al LG Electronics Romania este Roh Pan Ock

LG Electronics Romania l-a numit, la inceputul lunii februarie 2009, pe Roh Pan Ock in functia de presedinte, inlocuindu-l pe Han Khyu, a comunicat, joi, reprezentanta locala a producatorului sud-coreean de echipamente electronice, electrocasnice si IT&C.

"Prin pozitionarea puternica a brandului LG pe piata locala si cu un portofoliu de produse imbunatatit si dezvoltat pe baza studierii comportamentului consumatorilor, suntem increzatori ca ne vom mentine aceasta pozitie pe piata si vom continua dezvoltarea business-ului pe plan local" a declarat noul presedinte al companiei.

Roh Pan Ock face parte din echipa LG Electronics din anul 1990, detinand in acest interval functii de conducere in cadrul companiei. Acesta a ocupat pozitii in departamentele de strategie globala si marketing regional ale companiei.

Intre 1995 si 2000, Roh a lucrat in Austria ca responsabil pentru activitatile de marketing ale LG Electronics pe piata austriaca, iar intre 2000 si 2008 a fost coordonatorul Departamentului de Marketing pe divizia de Media in cadrul Sediului Central al LG Electronics.

Acesta a absolvit Facultatea de Relatii Internationale a Universitatii Hankook , cu specializarea Economie si Limba Franceza si a obtinut o diploma MBA in management global in cadrul Universitatii Thunderbird.

Compania LG Electronics Romania a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 152 milioane de dolari, cu 20% mai mare fata de anul anterior, datorita vanzarilor mari din segmentele de televizoare LCD si cu plasma, monitoare LCD, telefoane mobile, sisteme audio si sisteme home theater.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, si din anul 2004 ca LG Electronics Romania. LG Electronics, Inc este lider mondial in furnizarea de produse din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor.

Compania are peste 82.000 de angajati in cele 114 de birouri, care includ 82 de filiale deschise in intreaga lume.

Alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media cu vanzari globale de peste 44 miliarde de dolari in 2007, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale CDMA, aparate de aer conditionat, televizoare cu plasma, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala. 

#producator, # vanzari, # piata , #Stiri Internet