Noul iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7 - Care e mai tare

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 08:05
3183 citiri
Noul iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7 - Care e mai tare
Foto: TechRadar

Ce alegi: Batman sau Superman? Sa compari cele doua faimoase personaje si sa decizi care e mai tare e aproape la fel de greu ca in cazul super-telefoanelor iPhone 7 de la Apple si Galaxy S7 de la Samsung.

TechRadar a pus fata in fata aceste smartphone-uri pentru ca utilizatorii sa-si dea seama mai bine de diferente si asemanari.

Reamintim ca iPhone 7 a fost lansat miercuri seara, iar Ziare.com v-a transmis minut cu minut cum s-a desfasurat evenimentul.

Design

Samsung a incetat sa mai copieze Apple in urma cu cativa ani. Iar asta inseamna ca telefoanele din seria Galaxy au o identitate proprie, iar S7 este varful iceberg-ului din acest punct de vedere.

Carcasa e realizata din sticla Gorilla Glass, atat pe partea din fata, cat si in spate. In plus, il poti manevra aproape perfect. Totusi, are un defect: este foarte alunecos, insa bineinteles ca o carcasa poate rezolva aceasta problema.

Per total, S7 este unul dintre cele mai aratoase telefoane de pe piata, iar designul ...citeste mai departe despre "Noul iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7 - Care e mai tare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comparatie iPhone 7 Galaxy S7, #iPhone 7 Samsung Galaxy S7 , #Stiri Internet