Noua generatie de consumatori alimenteaza o industrie uriasa in China

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 09:46
904 citiri
Noua generatie de consumatori alimenteaza o industrie uriasa in China
Foto: Arhiva Ziare.com

Industria serviciilor la cerere care pot fi accesate de pe smartphone a ajuns in China, tara cu 1,38 de miliarde de locuitori, la un nivel neatins in alte parti ale lumii.

O gama variata de aplicatii vine in preintampinarea oricarei nevoi a unor consumatori tot mai exigenti. De la aplicatii comune precum cele folosite pentru a comanda mancare si cele de ride-sharing, la aplicatii prin care poti comanda servicii de masaj sau poti angaja bucatari si bone. Totul cu o simpla atingere a ecranului telefonului.

Cererea pentru astfel de servicii este mult mai mare in China decat in Occident ca urmare a dezvoltarii unei clase mijlocii familiarizate cu tehnologia, dar si a politicilor agresive de reduceri din partea magazinelor si a furnizorilor de servicii online, scrie BBC.

Industria beneficiaza din plin de numarul in crestere de utilizatori de internet. Potrivit datelor oficiale ale institutiilor de profil, China avea in urma cu un an 688 de milioane de utilizatori de internet, cu ...citeste mai departe despre "Noua generatie de consumatori alimenteaza o industrie uriasa in China" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatii smartphone China, #servicii cerere smartphone , #Stiri Internet