Nokia relanseaza legendarul telefon 3310

Marti, 14 Februarie 2017, ora 17:03
1558 citiri
Nokia relanseaza legendarul telefon 3310
Foto: Captura video YouTube

Nokia va relansa varianta 3310, poate cel mai iubit dintre modelele sale, si unul dintre cele mai rezistente telefoane care au fost pana acum pe piata.

Lansat in 2000, stramosul smartphone-ului se va vinde cu 59 de euro. Pentru multi va insemna sfarsitul grijilor ca bateria se termina sau ca telefonul se sparge daca, din neatentie, este scapat din mana. Nokia 3310 este unul dintre cele mai robuste modele, "aproape indesctructibile", arata The Independent.

La Mobile World Congress, eveniment care va avea loc in aceasta luna in Barcelona, Spania, modelul va fi promovat ca un al doilea telefon mobil mai ales celor care il cunosc.

Acest model poate fi cumparat si acum de pe Amazon, insa nu direct de la companie. Telefonul are, printre functii, un ceas, calculator, posibilitatea de a stabili 10 reminder-uri si patru jocuri: Snake II, Pairs II, Space Impact Bantumi.

Nokia, vanduta catre Microsoft, a incercat sa-si adapteze telefoanele erei smartphone-ului. S-a bucurat de succes pana acum doar reeditand vechile modele. Nokia 215, care costa 29 de dolari, rezista 29 de zile, un avantaj pentru multi.

Telefoanele realizate sub brandul Nokia sunt acum comercializate de HMD Global, o companie finlandeza care a cumparat drepturile. La evenimentul de la Barcelona HMD va prezenta si alte modele: Nokia 3, 5 si 6. Aceste versiuni se vor apropia insa de smartphone-uri, chiar daca preturile vor fi mici.

Iata si alta surpriza de la Nokia, tot pentru nostalgici. ...citeste mai departe despre "Nokia relanseaza legendarul telefon 3310" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia 3310 relansare, #Nokia smartphone lansare, #Nokia viata baterie, #durata baterie Nokia 3310 , #Stiri Internet