Nokia a lansat un gadget futuristic: Ce lucru uimitor face Ozo (Video)

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 16:07
1378 citiri
Nokia a lansat un gadget futuristic: Ce lucru uimitor face Ozo (Video)
Foto: Facebook/Nokia

Compania finlandeza Nokia a prezentat o camera de filmat sferica destinata realizarii filmelor 3D si jocurilor, care vor putea fi vizionate si utilizate prin intermediul dispozitivelor pentru realitatea virtuala.

Camera se numeste Ozo si a fost prezentata la un eveniment din Los Angeles. Ea poate filma in 360 de grade, cu opt senzori si microfoane, fiind primul produs de acest tip al diviziei de solutii pentru media digitala a Nokia, in cadrul noii strategii de dezvoltare a companiei, relateaza Reuters.

Nokia trece printr-un proces de restructurare, dupa vanzarea diviziei producatoare de telefoane catre Microsoft, anul trecut, urmata de acordul de preluare a Alcatel-Lucent, care va intari operatiunile in domeniul echipamentelor de retele.

Inca o bucata din Nokia va fi vanduta: Trei giganti auto vor da 2,5 miliarde de euro

"Anticipam ca experientele in realitatea virtuala vor imbunatati radical, in curand, felul in care oamenii comunica si se conecteaza la povesti, ...citeste mai departe despre "Nokia a lansat un gadget futuristic: Ce lucru uimitor face Ozo (Video)" pe Ziare.com

#Nokia Ozo, #Nokia camera 360 grade, #Nokia camera realitate virtuala , #Stiri Internet