Nokia 3310 ajunge in magazinile din Europa: Iata de unde il poti cumpara si cat va costa

Joi, 11 Mai 2017, ora 21:26
1152 citiri

Unul dintre cele mai asteptate noi telefoane mobile din acest an nu este de fapt deloc nou, ci o versiune actualizata a "legendarului" Nokia 3310, cunoscut mai ales la inceputul anilor 2000.

Telefonul, care a fost relansat la sfarsitul lunii februarie, va putea fi cumparat oficial din aceasta luna, scrie Daily Mirror.

Incepand cu 24 mai, telefonul va fi disponibil pe piata din Marea Britanie, unde va costa 50 de lire sterline.

Carphone Warehouse a pus deja la dispozitia doritorilor o sectiune de precomenzi, pe site-ul sau, iar telefonul va fi comercializat si de Vodafone.

Vor urma Germania, unde telefonul va fi disponibil incepand din 26 mai, si Olanda si Belgia, incepand cu 5 iunie. Aici, pretul va fi de 60 de euro, adica tot cam cat va costa in Regatul Unit.

Telefonul va sosi si in India, tot in luna iunie, impreuna cu trei smartphone-uri Android - Nokia 3, Nokia 5 si Nokia 6. Pretul va fi echivalentul a 57 de euro.

Despre lansarea in Romania si preturile de aici nu sunt inca disponibile informatii.

Lansat in anul 2000, originalul Nokia 3310, intrat practic "in legenda" datorita jocului Snake, a duritatii si durabilitatii sale si a autonomiei bateriei, a fost vandut in 126 de milioane de unitati.

HMD Global este compania care a relansat Nokia 3310, la Mobile World Congress, in Barcelona. Noul telefon va fi disponibil in mai multe culori, printre care rosu, verde si galben, dar nu va avea sistem de operare Android.

Insa va avea o camera de 2 megapixeli si o baterie ce va putea rezista cateva saptamani.

Nokia relanseaza legendarul telefon 3310Cel mai iubit model de Nokia se relanseaza. Cat va costa si cum va arata ...citeste mai departe despre "Nokia 3310 ajunge in magazinile din Europa: Iata de unde il poti cumpara si cat va costa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nokia 3310 lansare Europa, #Nokia 3310 relansare, #Nokia 3310 magazine , #Stiri Internet