Noi functii extraordinare ale smartphone-ului, in curand: Ne vor schimba viata

Sambata, 16 August 2014, ora 18:29
1213 citiri
Noi functii extraordinare ale smartphone-ului, in curand: Ne vor schimba viata
Foto: Tech Radar

Este ceva pe care smarthone-ul nu il poate face? Marii producatori de telefoane mobile au inceput, in mod accelerat, sa includa noile tehnologii in "inteligenta" smartphone-ului, care poate inlocui diverse alte dispozitive sau lucruri.

Si aceasta tendinta continua, iar in viitorul apropiat vom putea utiliza smartphone-ul ca un factotum in viata noastra, atat acasa, in masina sau la serviciu, potrivit Tech Radar.

Chei

Smartphone-ul probabil nu va putea inlocui cheia de la usa casei prea curand, dar el va inlocui alte chei. Lantul de hoteluri Hilton va inlocui incuietorile clasice ale usilor cu folosirea smartphone-ului pentru a deschide usa camerei.

In schimb, Hyundai experimenteaza inlocuirea cheielor de la masina cu un tag NFC de pe smartphone.

Divertisment in masina

Smartphone-ul va putea face mai multe lucruri in masina dvs. decat sa va deschida usa. Deja CarPlay de la Apple, MirrorLink de la Broadcom si Open Automotive Alliance de la Google vor sa puna ...citeste mai departe despre "Noi functii extraordinare ale smartphone-ului, in curand: Ne vor schimba viata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#noi functii smartphone, #noi caracteristici smartphone, #functii plati carduri smartphone, #functie telecomanda TV smartphone , #Stiri Internet