Ne vom incarca telefoanele mobile prin... aer? Da, din 2016!

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 10:31
1332 citiri
Ne vom incarca telefoanele mobile prin... aer? Da, din 2016!
Foto: Instagram/Meredith Perry

Iti poti imagina o lume in care nu va fi nevoie sa-ti mai incarci telefonul mobil? Pur si simplu vei merge pe strada sau vei intra intr-o cafenea si telefonul tau se va incarca wireless fara ca tu sa faci ceva.

Acest vis este aproape de a deveni realitate, arata BBC. Meredith Perry, antreprenor si inventator, sustine ca a conceput deja un dispozitiv care permite o astfel de incarcare wireless a telefonului.

In varsta de 26 de ani, fondatoarea companiei uBeam sustine ca suntem aproape de momentul in care nu vor mai exista dispozitive electrice, fire, toate gadgeturile urmand sa aiba energie gratie uBeam.

Compania sa, infiintata cand Meredith era doar o studenta, in urma cu patru ani, a atras pana acum investitii de 23 de millioane de de dolari.

Telefonul care-ti va trezi amintiri placute: Nokia 222 are o baterie ce tine o luna (Video)

Tanara are insa si destui critici, care sustin ca aerul nu este un bun conducator si ca, chiar daca ceva energie ar ajunge in telefon ...citeste mai departe despre "Ne vom incarca telefoanele mobile prin... aer? Da, din 2016!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incarcare baterie mobil fara priza, #incarcare telefon mobil uBeam, #uBeam baterii telefoane mobile, #Meredith Perry uBeam, #incarcare baterie mobil wireless , #Stiri Internet