Modificare majora la Facebook - nu ne mai arata care sunt cele mai discutate subiecte ale zilei

Sambata, 27 August 2016, ora 10:56
798 citiri
Modificare majora la Facebook - nu ne mai arata care sunt cele mai discutate subiecte ale zilei
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook a modificat functia "Trending", care le arata utilizatorilor cele mai discutate subiecte ale zilei, astfel incat sa fie mai mult automata si sa elimine posibila interventie a editorilor, fapt ce ar putea favoriza un anumit tip de continut, a anuntat compania.

Modificarea este cea mai recenta incercare a companiei Facebook din ultimele luni de a isi accentua neutralitatea, in timp ce influenta sa este in crestere, scrie Reuters.

"Trending" a intrat in atentia companiei in luna mai, dupa ce a aparut o stire potrivit careia functia oprea promovarea stirilor conservatoare, ceea ce i-a determinat pe membrii republicani ai Congresului Statelor Unite ale Americii sa ceara mai multa transparenta.

Totusi, Facebook a transmis ca in urma unei verificari interne nu s-au gasit probe de favorizare a unui anumit tip de continut.

Functia "Trending" le arata utilizatorilor cele mai discutate subiecte, in coltul din dreapta ...citeste mai departe despre "Modificare majora la Facebook - nu ne mai arata care sunt cele mai discutate subiecte ale zilei" pe Ziare.com

#Facebook functie Trending, #modificare Facebook , #Stiri Internet