Mio Technology a lansat pe piata din Romania dispozitivul de navigatie S605

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 14:25
1578 citiri
Mio Technology a lansat pe piata din Romania dispozitivul de navigatie S605

Mio Technology a lansat pe piata din Romania dispozitivul de navigatie S605, cu suport TMC, Text To Speech si port AV pentru conectarea unor dispozitive externe de tipul DVD playerelor sau camerelor de asistenta la parcare, a anuntat luni compania, precizeaza NewsIn.

De asemenea, S605 vine echipat si cu reprezentarea grafica 3D a cladirilor punct de reper aflate pe harta.

Conform reprezentantilor Mio, aceasta caracteristica este deosebit de folositoare in special pentru cei care viziteaza un oras nou, functia imbunatatind orientarea in locatii necunoscute.

Noul dispozitiv include, totodata, un mod economic de navigare, care permite identificarea traseului care presupune cel mai mic consum de carburant, dar si functia SmartFind, care faciliteaza utilizatorului identificarea punctelor de interes din apropiere.

"Am decis sa completam gama S6xx cu noul model S605, tocmai pentru a putea raspunde cerintelor clientilor nostri care se asteapta sa gaseasca intr-un dispozitiv Mio cele mai inovatoare functii, de tipul TMC, a punctelor de interes 3D sau a portului AV care sa transforme dispozitivul de navigatie intr-un adevarat centru multimedia. Credem ca pe langa aceste facilitati, usurinta de utilizare specifica software-ului Spirit II va fi un punct important in orientarea unei importante categorii de clienti catre acest tip de dispozitiv personal de navigatie" a declarat Marketing & Sales Manager, Romania si Ungaria, Sergiu Gansca- Noul dispozitiv Mio S605 inglobeaza si celelalte functii deja caracteristice pentru dispozitivele Mio.

Functia Text to Speech faciliteaza orientarea datorita includerii denumirii strazilor si intersectiilor in ghidarea audio, modul Explore permite crearea unui cerc virtual in jurul locatiei si identificarea tuturor punctelor de interes din zona, iar butonul de captura memoreaza locatiile si detaliile de calatorie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dispozitiv, #mio, #navigare, #s605 , #Stiri Internet