Milioane de oameni joaca Pokemon Go: Cum sa eviti situatiile neplacute si unde sa nu cauti pokemoni

Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 12:14
977 citiri
Milioane de oameni joaca Pokemon Go: Cum sa eviti situatiile neplacute si unde sa nu cauti pokemoni
Foto: Arhiva Ziare.com

Pokemon Go face senzatie pe Net. Jocul lansat de Nintendo a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in cateva zile.

Insa mai multi jucatori au reclamat pana acum ca au avut experiente neobisnuite sau chiar neplacute din cauza jocului. Multi jucatori au scris pe Twitter ca au fost la un pas de a fi arestati dupa ce au incalcat proprietatea privata a altor persoane. Alti jucatori au dat buzna in sectii de politie, in goana dupa noi exemplare de pokemoni.

Chiar daca inca nu a fost lansat oficial in Europa, multi utilizatori din Romania posteaza imagini cu jocul. People are mai multe recomandari pentru jucatorii de Pokemon Go care vor sa evite situatiile neplacute.

Citeste si Am dat in mintea copiilor si am prins Pokemoni prin Bucuresti (Galerie foto)

O tanara de 19 ani din Wyoming a descoperit un cadavru care plutea pe raul Wind River. Fata cauta pokemoni folosind functia de realitate virtuala. Pentru a nu trece prin experiente ...citeste mai departe despre "Milioane de oameni joaca Pokemon Go: Cum sa eviti situatiile neplacute si unde sa nu cauti pokemoni" pe Ziare.com

#Pokemon Go sfaturi, #aplicatie Pokemon Go , #Stiri Internet