Microsoft recunoaste esecul: Inchide unul dintre cele mai populare sisteme de operare

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 19:15
877 citiri
Microsoft recunoaste esecul: Inchide unul dintre cele mai populare sisteme de operare

Windows 10 Mobile a fost candva speranta si acum devine unul dintre multe proiecte la care Microsoft a renuntat.

Dupa ce Windows Mobile a esuat sa tina pasul cu iOS si Android, Microsoft a reluat planul de-a dezvolta o platforma mobila. Asa a ajuns la Windows Phone, la care a renuntat dupa doua versiuni. Odata cu Windows 10 a promis Windows 10 Mobile si fanii au inceput sa spere ca poate sa fie ceva bun la final. A fost si achizitia de miliarde de dolari a Nokia, asa ca premisele existau.

Acum, Joe Belfiore, vicepresedinte responsabil de Edge si experienta Windows, a spus ca viitorul Windows 10 Mobile se opreste aici. Nu vor mai fi versiuni noi si nici dispozitive hardware.

Anuntul vine la scurta vreme dupa ce Microsoft a lansat browser-ul Edge pentru Android si iOS, dar si un launcher pentru Android.

Playtech noteaza ca atat fanii Microsoft, cat si dezvoltatorii software trebuie acum sa inteleaga ce spun analistii: mobile nu este viitorul, ci este prezentul. Iar viitorul acum pare sa fie asistentul digital foarte bun, inteligenta artificiala capabila sa realizeze multe lucruri in sprijinul utilizatorului, dar si realitatea virtuala si realitatea mixta, acolo unde Microsoft investeste destul de mult.

De asemenea, are si linii hardware pentru Windows 10, pana acum cel mai de succes produs al sau.

Afla totul despre Microsoft si planurile sale ...citeste mai departe despre "Microsoft recunoaste esecul: Inchide unul dintre cele mai populare sisteme de operare" pe Ziare.com

#Windows 10 Mobile inchis Microsoft , #Stiri Internet