Mesajul de pe Facebook care ar trebui sa te sperie (Foto)

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 13:15
1204 citiri
Mesajul de pe Facebook care ar trebui sa te sperie (Foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook a lansat o noua notificare care ii va avertiza pe utilizatori in cazul in care reteaua de socializare are informatii potrivit carora contul lor a fost victima unui atac al hackerilor care lucreaza pentru o agentie guvernamentala.

"Am actionat mereu atunci cand am avut motive sa credem ca un cont a fost compromis", a transmis Alex Stamos, care conduce divizia de securitate a retelei de socializare.

"Ne-am hotarat sa afisam un mesaj pentru cazurile in care atacurile cibernetice ar putea fi sponsorizate de guvernul unei tari", a adaugat acesta, potrivit Business Insider.

Aplicatia Facebook va consuma bateria? Iata ce spune compania si ce trebuie sa faceti

Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie a fost acela ca unele tipuri de atacuri cibernetice au o complexitate mai mare decat altele, fiind si mai periculoase. In consecinta, reprezentantii Facebook vor sa isi incurajeze utilizatorii sa ia masuri pentru a-si proteja cat mai bine conturile.

Stamos a mai tinut ...citeste mai departe despre "Mesajul de pe Facebook care ar trebui sa te sperie (Foto)" pe Ziare.com

#Facebook atac hackeri stat, #Facebook atac hackeri, #Facebook notificare hackeri, #Facebook mesaj hackeri , #Stiri Internet